3 Ekim 2013 Perşembe

jigolo sitesi

jigolo sitesi
herşeyden Ziyade Parasal Sorun Günümüzün jigolo En Nefret Edilen Sorunsidir, Hayatım Süresince Laylom İlişkiler Yaşamadığım Benzer biçimde, Yaşam Bayanı DiyeBetimlediğimiz Arkadaşlarımızla da Hiçbir vakit Birlikte Olmadım. Fakat Bunlarında Haricinde Madem Bu İşi Yapıyorum Hakkıyla Yapayım Diyerek Bu Yaşıma Kadar Tecrübe Edindiğim Data ve Birikimin Haricinde Kimi Kaynaklara Müracaat ederek Araştırmalar Yaptım ve Hekim Arkadaşlarımızın YazılarındanYola Çıkarak Aşağıdaki Kanıya Vardım.


Çöküntü içinde  jigolo sitesi olan hanımefendilerin cinsel yaşamı da çöküntüden kısmetini alır. Bu mevzular ve sex yaşantısı daha önceki ehemmiyetini yitirir. Gerçi Türkiyeli hanımefendilerin bir çok sexi doyurucu yaşayamadığı ve orgazm olamadığı için “sex olsa da olur olmasa da olur.” düşüncesinde. Fakat depresif hanım için sex ;antipatik,zahmet verici ve gereksiz bir etkinlik haline gelir. Bu yüzden kocasıyla ayrı yatan bayanlar olur. Hem de kocasının dokunmasını,öpmesini bileistemez tiksinti duyabilir.Kocası sevgilisi vs. oldukça üstüne ulaşınca; sinirlenip, bağırıp-çağırabilir.Bir ekip bayanlar sırf bu “yükten” kurtulmak için kocasına başka bayanlar için, hem de izdivaç etmeleri için “vize” verir.”Başımdan gitsin de ne olursa olsun” derler. jigololar  Bir kısmı bu yüzden boşanmaya kadar gider. Bu yüzden sex yaşamı normalken, günün birinde cinselliğin fena ve istenmeyen bir şey haline gelmesi öteki nedenlerle beraber çöküntüsü da düşündürmelidir.
Zira çöküntüdeki kadının “kişilik saygısı ( kendine itimatı )” zati azalmıştır.Birde cinsel yaşamdan çekilmesi onun kadınlık fonksiyonlarının sıfırlandığı mananındaalgı edebilir ve değersizlik düşünceleri pekişebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder